Service menu right

Aanvragen voor invoerregelingen rundvlees juni 2020

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 26 mei 2020 | Gewijzigd op: 27 mei 2020

Nieuwsbericht 20.034 - In juni kunt u importrechten en/of invoercertificaten aanvragen voor verschillende tariefcontingenten in de rundersector. Een invoercertificaat geeft u het recht om rundvlees in te voeren, zonder of met een verlaagde invoerheffing.

Beschikbare hoeveelheden en zekerheidstelling

Onderaan dit bericht kunt u een tabel downloaden. Hierin staan de regelingen waarvoor u in juni kunt aanvragen. In deze tabel vindt u ook informatie over de beschikbare hoeveelheden, de te stellen zekerheid en hoelang het importrecht en het invoercertificaat geldig zijn. De zekerheid stelt u tegelijkertijd met uw aanvraag. Meer informatie daarover vindt u op de pagina Zekerheid.

Digitaal aanvragen

U kunt aanvragen van 2 tot en met 5 juni 2020. Voor alle aanvragen geldt dat wij deze uiterlijk op de laatste dag om 13:00 uur moeten hebben ontvangen.

Dien uw aanvraag digitaal in via mijn.rvo.nl. Het aanvraagformulier vindt u op de pagina Runderen en rundvlees invoeren, onder Direct regelen.

Vraagt u aan voor een regeling waarbij u een echtheidscertificaat nodig heeft? Dan kunnen wij uw aanvraag pas in behandeling nemen nadat we een origineel echtheidscertificaat en een kopie conform hebben ontvangen.

Lees meer over het Digitaal aanvragen van importrechten en invoercertificaten en wat u hiervoor nodig heeft.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op onze pagina Invoer rundvlees. Heeft u vragen? Bel ons.

  • bij vragen over uw aanvraag: 088 042 6732
  • bij vragen over uw zekerheid: 088 042 6600

Download: